ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Κένταυροι --Άτλας Νεάπολης 76-81


Μεγάλη επιτυχία σε ένα ακατάλληλο γήπεδο σήμερα για την ομάδα του Άτλα .Μετά από δύο απανωτά κακά αποτελέσματα με Σταυρό(65-56) και Ολυμπιάδα Άνω Πόλης (65-73) κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με 76-81 στην έδρα των Κενταύρων.
Κώστας Αστεριάδης : Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Θεό που δεν είχε κάποια από τις δύο ομάδες  κανένα σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι αυτό. Η ομάδα έπαιξε χωρίς να κάνει πολλές αλλαγές μόνο και μόνο για να μην τραυματιστεί κάποιος.

Δεκάλεπτα: 8-13,  33-37, 53-53,76-81

Διαιτητές: Κιλιπίρης ,Αζάς

Κένταυροι(Γεωργιάδης):Νικολα'ί'δης 2, Γλαβίνας 13(1), Καρτσάκλας 2, Χρήστογλου 5(1), Τρίτσκας 37(7), Γεωργιάδης, 
 Σπυριάδης, Χαρκούσης 10, Κωστής 5, Παπαγεωργίου 2, Μουρατίδης

Άτλας Νεάπολης(Αστεριάδης):Φαλιάγκας, Μπεγλής, Κωστελίδης 29, Πιταρούδης 11, Κολοκοτρώνης 5(1), Κλιγγόπουλος 3, Μπίτος, Πασαλής 2, Αλατζάς 17, Γιουμίδης, Κιζιρίδης 14(1), Πολύζος

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *