ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επένδυση με Γουναρίδη, στις υποδομές της η Ελπίδα Αμπελοκήπων | Ανακοίνωση

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

«Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ηρακλής - Γαλάζιοι 76-60 Κ20 Highlights | Με ανατροπή

Καλό παιχνίδι στο Ιβανώφειο , με την ομάδα των Γαλάζιων να παίζει ποιο δυνατά στο πρώτο μισό και να έχει το προβάδισμα . Στο δεύτερο ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα , έβγαλε πολύ καλές συνεργασίες και έκανε την ανατροπή .

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ με την ομάδα των Γαλάζιων να παίζει καλύτερα και να προηγείται με 17-22.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ηρακλής ισορρόπησε το παιχνίδι και το τέλος του ημιχρόνου η διαφορά πήγε στον πόντο (32-33).
Από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και έπειτα , ο Ηρακλής κυριάρχησε και αφού πρώτα πήρε το προβάδισμα , έχτισε μια   διαφορά ασφαλείας , την οποία διεύρυνε μέχρι το τέλος.

Δεκάλεπτα : 17-22,32-33,61-50,76-60.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 

.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *