ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επένδυση με Γουναρίδη, στις υποδομές της η Ελπίδα Αμπελοκήπων | Ανακοίνωση

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

«Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μακεδονικός - Αμπελόκηποι Μενεμένης 59-31


Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για τον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ ο Μακεδονικός επικράτησε εύκολα της ομάδας των Αμπελοκήπων με 59 – 31.

Δεκάλεπτα : 10-3,24-14 , 41-24 ,59-31.

Διαιτητές Κατσαβέλης - Αναστασιάδης  .

Μακεδονικός: (Γουναρίδης ) , Κερασίδης 2, Παπαδόπουλος 3 , Εμμανουηλίδης 7, Καλαιτζής 10(2) ,Καράκαρης 8, Κυλαντωνίδης 15(1), Καλαποθαράκος  6, Παπαδόπουλος  Ρ  , Μποσταντζής 2  , Καβούκης 2, Καλαντίδης 4 ,Αμπατζίδης .

Αμπελόκηποι: (Μαλτέζος),Τζάνη 6, Μπουράνης, Καραγιαννίδης 2, Τσελεκίδης 8, Πρίφτη 4, Παπαδημητρίου,Τόνα 3,Σολδάτος 4,Σαραφάς 4

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *