ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Άρης - Ηρακλής 83 - 46 U16 Men HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή , στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης .

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΧΑΝΘ - ΠΑΟΚ 58 - 75 Εφηβικό Highlights

Καλό παιχνίδι , με τον ΠΑΟΚ τελικά να παίρνει ένα μεγάλο προβάδισμα και τελικά τη νίκη από μια αξιόμαχη ΧΑΝΘ η οποία προσωρινά πήρε το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου , όμως δεν μπόρεσε να το διατηρήσει.
Πολλές διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και από τους δυο πάγκους , είχαν ως αποτέλεσμα να χρεωθούν από μία ο προπονητής της κ.Παναγιωτόπουλος και ο βοηθός του κ. Τζιόμαλος , ενώ από τον ΠΑΟΚ αποβλήθηκε με δεύτερη ο προπονητής κ.Ζαφειρούδης.

 Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *