ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Παναθλητικός Συκεών - Πρωτέας Βούλας 49-60 - Αποχώρηση Ατακτίδη | Pics


Την ήττα γνώρισε για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα του Παναθλητικού Συκεών μέσα στις Συκιές με αντίπαλο τον Πρωτές Βούλας . Μια ήττα που ήταν η αιτία παραίτησης του προπονητή Ατακτίδη .
Ο Παναθλητικός ήταν από την αρχή του αγώνα πίσω στο σκορ , με την ομάδα του Πρωτέα χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση να παίρνει τη νίκη .

Δεκάλεπτα : 9-16,19-31,26-50,49-60

Παναθλητικός Συκεών ( Ατακτίδης ,Μαρβάκης ) : Χαιριστανίδου 6, Κιλαζίδου 2, Κυρατζή 3, Σύρρα 10, Νάστου 2, Χέμπεν 5, Κατοπόδη 2, Μπάνκστον 8, Γκλεζάκη 1, Ρίτσι 10(1).

Πρωτέας Βούλας ( Σαββάτης ) : Καρλαφτή 13(3),Τσιχλάκη , Κίτσιου 3, Γκόβαν 9(1), Κολάτου 6, Καμπουράκη , Χατζηβασιλείου 3(1), Μοκούμπε 9 , Μυλωνάκη, Χατζηγιακουμή 14(4), Αναστασοπούλου 3, Μαγγίνα .

Η Ανακοίνωση του συλλόγου για την παραίτηση Ατακτίδη :
" Ο Παναθλητικός Συκεών ευχαριστεί θερμά τον κοουτς Γιώργο Ατακτίδη και τον συνεργάτη του Σίμο Μαρβάκη για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα αλλά και για το ήθος τους το οποίο κόσμησε τις Συκιες στο διάστημα της συνεργασίας μας.
Η παραίτηση τους στενοχωρει αφάνταστα όλη την ομάδα καθώς ουδείς θεωρει ότι τους αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την βαθμολογική θέση που βρίσκεται τώρα. Μια ομάδα η οποία από την αρχή της χρονιάς ταλανίζεται απο τραυματισμούς και προβλήματα που δεν επέτρεψαν να βρει το καλο της πρόσωπο.
Απο σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για να μπορέσει να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του συλλόγου.."
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *