ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Future Stars : Ευχαριστήρια Επιστολή στην MATT ROYALΗ  MATT ROYAL Royal Sleeping και η ακαδημία Basketball “Future Stars” του Συλλόγου  Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ Καλαμαριάς  ενώσανε τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη  του αθλητισμού και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός.
Η ευγενική χορηγία της Εταιρείας στον ιματισμό όλων των  τμημάτων της ακαδημίας, στοχεύει στην ανάδειξη του μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά, νέους και νέες στο άθλημα. 
Ο Γιάννης Πολίτης & ο Θανάσης Κυρκούσης, υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας basketball του Α.Σ. Φοίνικα Καλαμαριάς,  ευχαριστώντας τον    κ. Κων/νο Μαυρομιχάλη, υπεύθυνο της  MATT ROYAL Royal Sleeping            στην Ελλάδα & Κύπρο,  δήλωσαν σχετικά: 
«Το μπάσκετ ως άθλημα από σήμερα πηγαίνει  χέρι- χέρι με την μεγαλύτερη Εταιρεία σε χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου την MATT ROYAL και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ακαδημίας μας.                                                                              Η ακαδημία μας “Future Stars” από τη δημιουργία της, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής, αλλά και της μπασκετικής παιδείας και ταυτόχρονα θέλουμε να παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή και αθλήτρια,  για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ».

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *