ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νίκος Δουβίτσας : Με πολλά προβλήματα στο Κερατσίνι

Επόμενος αγώνας για την Νίκη Λευκάδας, αυτός κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας (25/2-14:00), με την ομάδα όμως να έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της.

Ο προπονητής της ομάδας ,Νίκος Δουβίτσας ,τα ανέλυσε στο nikilefkadaswbc.gr:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση, όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει και πόσο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί»

Στάλθηκε από Νίκη Λευκάδας 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share …

Future Stars : Ευχαριστήρια Επιστολή στην MATT ROYALΗ  MATT ROYAL Royal Sleeping και η ακαδημία Basketball “Future Stars” του Συλλόγου  Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ Καλαμαριάς  ενώσανε τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη  του αθλητισμού και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός.
Η ευγενική χορηγία της Εταιρείας στον ιματισμό όλων των  τμημάτων της ακαδημίας, στοχεύει στην ανάδειξη του μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά, νέους και νέες στο άθλημα. 
Ο Γιάννης Πολίτης & ο Θανάσης Κυρκούσης, υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας basketball του Α.Σ. Φοίνικα Καλαμαριάς,  ευχαριστώντας τον    κ. Κων/νο Μαυρομιχάλη, υπεύθυνο της  MATT ROYAL Royal Sleeping            στην Ελλάδα & Κύπρο,  δήλωσαν σχετικά: 
«Το μπάσκετ ως άθλημα από σήμερα πηγαίνει  χέρι- χέρι με την μεγαλύτερη Εταιρεία σε χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου την MATT ROYAL και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ακαδημίας μας.                                                                              Η ακαδημία μας “Future Stars” από τη δημιουργία της, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής, αλλά και της μπασκετικής παιδείας και ταυτόχρονα θέλουμε να παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή και αθλήτρια,  για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ».

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *