ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Παναθλητικός Συκεών - Ηρακλής 65 - 51 U16 women finals HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ των κορασίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Παναθλητικού Συκεών και του Ηρακλή , στα πλαίσια της τελικής φάσης .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Future Stars : Ευχαριστήρια επιστολή στο FOOD PLAZA
Το  FOOD PLAZA στην πλατεία Σκρά και η ακαδημία BasketballFuture Starsτου Συλλόγου  Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ Καλαμαριάς  ενώσανε τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη  του αθλητισμού και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός.
Η ευγενική χορηγία της στον ιματισμό όλων των  τμημάτων της ακαδημίας, στοχεύει στην ανάδειξη του μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά, νέους και νέες στο άθλημα.
Ο Γιάννης Πολίτης & ο Θανάσης Κυρκούσης, υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας basketball του Α.Σ. Φοίνικα Καλαμαριάς, ευχαριστώντας τους               κ.κ. Κώστα & Νίκο Σταυρόπουλο, υπεύθυνοι επιχειρηματίες του FOOD PLAZA στην πλατεία Σκρά, δήλωσαν σχετικά:


«Το μπάσκετ ως άθλημα από σήμερα πηγαίνει  χέρι- χέρι με το FOOD PLAZA και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ακαδημίας μας.                                                                              Η ακαδημία μας Future Stars από τη δημιουργία της, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής, αλλά και της μπασκετικής παιδείας και ταυτόχρονα θέλουμε να παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή και αθλήτρια,  για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ».


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *