ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου για τη Future Stars Basketball Academy

Σε σειρά φιλικών η ακαδημία Future Srars το Σαβατοκύριακο . Το πρώτο φιλικό το Σάββατο 18/11/2017με το προπαιδικό τμήμα να υποδέχεται, στο κλειστό του Φοίνικα , το αντίστοιχο της ΑΕ Πυλαίας στις 14:30.
Την Κυριακή 19/11/2017 το πρωί , στις 10:00 το προπαιδικό θα υποδεχτεί , στο κλειστό του Φοίνικα , το αντίστοιχο τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου.

Παρακαλούνται όλα τα παιδιά να φέρουν μαζί τους την καινούρια αγωνιστική εμφάνιση , το γκρι T-Shirt  και τη φόρμα φούτερ.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *