ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Παναθλητικός Συκεών - Ηρακλής 65 - 51 U16 women finals HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ των κορασίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Παναθλητικού Συκεών και του Ηρακλή , στα πλαίσια της τελικής φάσης .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΑΣ Πορφυριακός : Ανακοίνωση για τα κρούσματα βίας


Ο ΑΣ Πορφυριακός Θεσσαλονίκης επισημαίνει άλλη μία φορά πως τα κρούσματα βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων γίνονται όλο και πιο συχνά σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ. Με λύπη διαπιστώνουμε πως έντονα φαινόμενα βίας εμφανίζονται σε αγώνες παιδικών και μίνι πρωταθλημάτων με τους γονείς των αθλητών να πρωταγωνιστούν σε σκηνές ντροπής για το άθλημα. 
Ο ΑΣ Πορφυριακός έχει πολλάκις επισημάνει την ανάγκη για δραστική αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων και έχει προτείνει εξοντωτικές και παραδειγματικές τιμωρίες αθλητών, συλλόγων και προπονητών που συμμετέχουν ή προκαλούν τέτοια ανεπίτρεπτα γεγονότα καθώς και λίστες υπότροπων περιπτώσεων. Επίσης έχει επανειλλημένα ζητήσει την δημόσια ανακοίνωση των τιμωριών στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΑΣΘ, κάτι που ακόμα και σήμερα δεν συμβαίνει ή συμβαίνει με εξαιρέσεις. 
Αν δεν βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο η ΕΚΑΣΘ για τα θέματα σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, τότε να είναι σίγουρη πως θα είναι συνένοχη στην απαξίωση του αθλήματος.
Με τιμή,
ΑΣ Πορφυριακός Θεσσαλονίκης.


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *