ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων : Δεν υπάρχει


Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται φέτος με τους Μαχητές Πειραματικού. Στην αρχή της φετινής περιόδου υπήρχε στον αέρα μια αίσθηση της αβεβαιότητας,  «Τι θα γίνει φέτος» , άλλοι έλεγαν ότι οι παίκτες είναι πολύ μικροί και άπειροι και πολλοί ότι η ομάδα θα καταλήξει στο μέσω προς τα κάτω, της βαθμολογίας στο τέλος της φετινής περιόδου.
Με την έναρξη της σεζόν και από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε ότι η ομάδα , αν και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας , έδειξε ότι θα μας διαψεύσει όλους .Ακόμη και εκείνους που μίλαγαν με ανοιχτά μικρόφωνα και έλεγαν για την χαμηλή ποιότητα της ομάδας.
Οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και συνεχίζονται ακόμη και σήμερα .Όμως  ποιος μπορεί να ελέγξει το απρόβλεπτο .
Μέχρι στιγμής οι Μαχητές Πειραματικού μετράνε τέσσερις τραυματισμούς , βασικών παικτών . Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ερμή ,που Στόλης και Αρνίδης τέθηκαν εκτός.
Παρ όλα αυτά οι υπόλοιποι παίκτες και ο coach  Γεροφώτης δεν πτοήθηκαν και αν και λαβωμένοι τέλειωσαν νικηφόρα το επόμενο παιχνίδι ,στο οποίο έχασαν στην αρχή της 4ης περιόδου και τον Δήμα, νικώντας ωστόσο το φαβορί της αναμέτρησης . Τους Ίκαρους Σερρών.
Η κακοτυχία δε σταματάει εκεί . Στα Φάρσαλα , μόλις χθες ,αν και η ομάδα των Πεύκων ήταν πολύ ανταγωνιστική έως και δυο λεπτά από το τέλος ,ο Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο ψηλός ,τραυματίζεται .
Την επόμενη αγωνιστική οι Μαχητές Πειραματικού αγωνίζονται με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου .Άραγε θα μας/τους  διαψεύσουν;
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *