ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Εύκολο απόγευμα για τους μικρούς του Μακεδονικού


Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα του Μακεδονικού στο Κορδελιό με την τοπική ομάδα του Πρωτέα όπου επιβλήθηκε με 51 – 73.Οι παίκτες του Γουναρίδη είχαν κατά διαστήματα καλή απόδοση δίνοντας  χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει  αρκετό χρόνο. 

Δεκάλεπτα: 9 – 22, 16 – 38, 37 – 52, 51 – 73.

Διαιτητές: Δήμου - Καραγιαννίδης .

Πρωτέας  :(Αποστόλου),Δαρμάρης, Γεωργιάδης (2), Γιαννακούδης( 30),Αμπατζής(5),Χρυσοβέργης(1),Αβραμίδης(2),Βεβές(4),Μουχατζίρης,Μηλιόπουλος(2),Τσιπούρας(2),Τσαρουχάς,Σδρακάκης(3).

Μακεδονικός: (Γουναρίδης ) , Καραγκιόζης 5(1), Παπαδόπουλος Α 12(2) , Καλαιτζής  ,Καράκαρης 11, Κυλαντωνίδης 10, Καλαποθαράκος  11, Παπαδόπουλος Ρ , Λαζαρίδης 5(1) , Βάμβουρας 11, Καλαντίδης (2),Κερασίδης .Μποσταντζής(6)
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *