ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

ΒΑΟ - ΓΑΣ Βασιλικών 88-67


Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΒΑΟ και προηγήθηκε με 16-3. Στο επόμενο διάστημα ο ΓΑΣ Βασιλικών ισορρόπησε και πλησίασε στους τρεις , κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο 21-15.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο έγινε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι . Παρ όλα αυτά ο ΒΑΟ κατάφερε να πάρει μεγάλη διαφορά δίνοντας την ευκαιρία στο Χριστοφορίδη να χρησιμοποιήσει όλους τους μικρούς παίκτες , όπως τον Ταζόπουλο και τον Πισιώτη οι οποίοι δεν υστέρησαν και κράτησαν τη διαφορά άνω των είκοσι πόντων, έως το τέλος του ημιχρόνου .
Στο 2ο ημίχρονο ο ΒΑΟ απλά κράτησε τη διαφορά και πήρε στο τέλος ακόμη μια νίκη , η οποία τον κρατάει ψηλά στη βαθμολογία της Α ΕΚΑΣΘ..

Δεκάλεπτα : 21-15,53-30,73-51,88-67

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *