ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Μακεδονικός κηρύσσει την ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ως ημέρα πένθους για τον σύλλογο

O Α.Σ.Μακεδονικός ως γνήσιος εκφραστής της Μακεδονικής γης, μετά την συμφωνία που υπεγράφει στις Πρέσπες,

κηρύσσει την σημερινή ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ημέρα πένθους για τον σύλλογο μας

και αποφασίζει να προσθέσει δίπλα στο αστέρι της Βεργίνας και τον Λευκό Πύργο,

το εθνόσημο στο έμβλημά του.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού

Παύλος Ανδρώνης

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μαχητές Πειραματικό - ΣΑΠΚ Νεάπολης 81-56 |Κ20


Με καλή εμφάνιση και με το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα οι νέοι των Μαχητών Πειραματικού , πήραν τη νίκη από την αξιόμαχη ομάδα της Νεάπολης.
Στο πρώτο μισό οι Μαχητές Πειραματικού δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν μια διαφορά ασφαλείας , μιας και οι φιλοξενούμενοι δυο φορές έφτασαν τη διαφορά στο καλάθι , χωρίς όμως να μπορέσουν να περάσουν μπροστά.
Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι και πήραν διαφορά ασφαλείας την οποία αύξησαν και διατήρησαν έως το τέλος του παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα: 16-10,39-30,61-42,81-56

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Βρογκιστινός) : Μπάδης 11(3),Καραγιαννίδης 15,Ελευθεριάδης 4(1),Εφόπουλος, Παγωνίδης 2,Κωνσταντινίδης 15,Ζάχαρης 10(1),Αλεξίου 1,Βαγι
ατης 9(1),Βαϊντερλής 9,Χριστοφόρης 5.

ΣΑΠΚ Νεάπολης (Κυρούδης) : Σουλτάνης 18(1),Γεωργιάδης, Αμανατίδης 6,Χύτας 4,Καραμπέκης 1,Στεργιόπουλος, Τσιώρας 5(1),Αϊμέκε 4,Μπαρτζώκας 14(1),Ζουμπουλίδης,Κοντός 4,Ιωάννου.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *