ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επένδυση με Γουναρίδη, στις υποδομές της η Ελπίδα Αμπελοκήπων | Ανακοίνωση

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

«Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας 81-17 | Κορασίδες


Διαιτητές: Κορμέντζας – Τσινίκος.

Δεκάλεπτα: 19-6, 33-10, 53-14, 81-17.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Συμεωνίδου, Κιλ 6, Κιολέογλου 10, Τσολακίδου, Λεκάι 18, Μάντζου 4, Παπαζιώγα, Μάντη 13 (1), Διονυσίδου Κωνσταντινίδου 4, Καρατάσιου 9 (3), Παντζιάλα 15, Καρανικόλα 2.

ΑΣ Άθλος Αλεξάνδρειας (Κυριακού): Δεληδημήτρη Σ., Παρασκευαΐδου, Νικολοπούλου 2, Ψυχογιού 4, Ζησοπούλου Π, 2, Μαυροπούλου, Ζησοπούλου Α., Πεκιαρίδου 2, Δεληδημήτρη, Λιλιοπούλου 5, Ευαγγελοπούλου 2, Ζησοπούλου Καραδήμου.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *