ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Παναθλητικός Συκεών - Πύργος Χαλάστρας 69-24 | Κορασίδες


Μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Παναθλητικό Συκεών εναντίον ενός αξιόμαχου αντίπαλου ,τον Πύργο Χαλάστρας .
Το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο κύλισε με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα και να το διατηρούν μέχρι το τέλος.
Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ο Πύργος έδειξε καλά στοιχεία και ένα αξιόμαχο σύνολο.

Διαιτητές : Τράκας , Κουτσοδήμας

Δεκάλεπτα : 22-4,31-11,50-15,69-24

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα :

Παναθλητικός Συκεών ( Γιαννάτση) : Παπασταύρου 3, Μπαρμπαλιού 5(1), Τσακαλίδου 4, Αργύρη 4, Κωνσταντινίδου 4, Μπαξεβάνου 15(1), Κουλιου Δ. 2, Θεοδοσίου 1, Μελενικιώτου, Ματσούκα 4, Αναγνωστοπούλου 8, Κουλιού Ι. 19(1).

Πύργος Χαλάστρας ( Αναγνωστίδης , Πολύχρου): Ουζούνη 4, Καραδουλάμα , Δεληολάνη 12(1), Σιαφαλίδου 2, Δαμιανού - Σίγκα 2, Τούλη, Βογιατζή, Μακρή 4, Δήμου.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *