ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Δάφνη Αγίου Δημητρίου – Παναθλητικός 68-49| Δήλωση Ρούλα Μούλη και (FB) Παναθλητικού


Μετά τη νίκη της Δάφνης Αγίου Δημητρίου , η Ρούλα Μούλη δήλωσε στο GrSpotakia:
"Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι και ήμασταν νευρικές στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτερες και καταφέραμε  να πάρουμε μια άνετη νίκη. Σήμερα έπρεπε να καλύψουμε το κενό της Ρισελ,ήταν πολύ σημαντική η απουσία της για εμάς και έπρεπε όλες να κάνουμε το κάτι παραπάνω,κάτι που πιστεύω πως έγινε. Της αφιερώνουμε τη νίκη και της ευχόμαστε να έχει γρήγορη επάνοδο και να είναι υγιής."

Από την πλευρά του Παναθλητικού , όπως γράφτηκε στο Facebook page : "Η γυναικεία ομάδα πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση ηττήθηκε από τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου με 68 - 49. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δάφνη αγωνίστηκε χωρίς την 2η ξένη της (τραυματίας) ενώ και η Καλαμπάκου αγωνίστηκε μόλις 1 λεπτό.
Μάλιστα στα μέσα του 4ου 10λέπτου η διαφορά εκτοξεύθηκε και στο -27 (62 - 35).
Από τον Παναθλητικό διασώθηκαν μόνο η Ριτσί, η μαχητική Γκλεζάκη και η 16χρονη Εύα Γράψα.
Για άλλο ένα παιχνίδι η περιφέρεια του Παναθλητικού δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ενώ ο σύλλογος δεν παίρνει την αναμενόμενη βοήθεια από τις νεαρές ελληνίδες γκαρντς ενώ ιδιαίτερα σήμερα ήταν απογοητευτική και η εμφάνιση των 2 αμερικανίδων γκάρντς..
Η διοίκηση του συλλόγου, θα ήθελε να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο της Δάφνης για τη φιλοξενία και να συγχαρεί τους διαιτητές του αγώνα κους Κοτσιμπό και Ντάνο για την εξαιρετική τους παρουσία και εν γένει συμπεριφορά"

Διαιτητές: Κοτσιμπός, Ντάνος

Δεκάλεπτα: 13-11, 25-23, 49-35, 68-49

Δάφνη Αγίου Δημητρίου  (Μπουμπούς-Σαββάδης): Γιαννέλη 2, Μούλη 7, Αλεξανδρή 10,  Μανώλη 11(1), Ντιτρικ 18(2  , Πατεράκη 11(1), Τετενέ 9, Καλαμπάκου, Γιαμπάνη.

Παναθλητικός Συκεών (Ατακτίδης) : Κυρατζή 6 , Σύρρα 2, Μπάνκστον 5,Κατωπόδη 4 ,  Γκλεζάκη 9, Ρίτσι 18,  Νάστου, Γράψα  Χέϊμπεν.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *