ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

ΕΟ Σταυρούπολης – Αναγέννηση Ν.Ρυσίου 39-53 | Δήλωση Καλομιτσίνη Έλλη

Μετά τη νίκη της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου η Έλλη Καλομιτσίνη δήλωσε:
"Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες .Μπράβο στη Σταυρούπολη που παρόλο του ότι έγινε μια καινούργια ομάδα σε σχέση με το περσινό υλικό προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό !! Σήμερα δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά ,τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση γι αυτό και το σκορ ήταν αρκετά χαμηλό στα πρώτα δεκάλεπτα ..Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και μετά από κάποιες καλές συνεργασίες των ψηλών κυρίως μας βγήκαν ωραίες φάσεις και ήρθε και το σκοράρισμα..Τέλος καλό όλα καλά!!Κερδίσαμε και συνεχίζουμε στο επόμενο με διάθεση και προπόνηση για την άλλη Κυριακή."

Διαιτητές: Τσαρδούλιας, Λαϊδης

Δεκάλεπτα: 17-12, 19-25, 28-35, 39-53

ΕΟ Σταυρούπολης (Δρακουλίδης): Ανδριανοπούλου, Γρηγοριάδου, Χαλκίδου, Πεχλιβανίδου Δ. 11, Πεχλιβανίδου Σ. 5(1), Βέκιου 9(3), Κανέλλογλου 11, Δεληγιάννη,  Αντωνιάδου 2.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Μύρβαλη): Καμπίτση 9(3), Εμμανουηλίδου2 , Καλομιτσίνη 4, Κουλακιώτη 13(1), Ψαρρά 4, Τζίκου 11, Παπαδάκη 10, Βασλαματζή.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *