Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων : Ο κανόνας επαληθεύτηκεΧθες παρακολουθήσαμε ένα φανταστικό παιχνίδι . Ένα παιχνίδι στο οποίο επιβεβαιώθηκε η σχολή του Ελληνικού μπάσκετ "Παίξε άμυνα" .
Μπορεί κάποτε , στα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του μεγάλου Άρη , ο Λάζαρο Λέσιτς να ήταν της σχολής "Όποιος βάλει τους περισσότερους κερδίζει" , τότε που ο Άρης είχε παθητικό 100 πόντους και ενεργητικό 101, τώρα όμως τα πράγματα ήρθαν τούμπα.
Αν δεν παίξεις άμυνα , δεν κερδίζεις. Απλά .
Έτσι και χθες στο παιχνίδι των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων με το Ανατόλια , ο κανόνας επαληθεύτηκε.
Η άμυνα κέρδισε . Έφτανε για ένα ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη να τα δώσουν όλα και να παίξουν αυτό που ξέρουν, να κλέψουν μπάλες και να οδηγήσουν τους αντιπάλους τους σε λάθη . Λάθη που οδήγησαν σε μια φοβερή νίκη η οποία φέρνει την ηρεμία αλλά και την ψυχολογία για μια καλή συνέχεια.
Δεν ήταν όμως μόνο η προσπάθεια των παικτών . Η βοήθεια των φιλάθλων και οπαδών έπαιξε και αυτή το ρόλο της . Ένα κατάμεστο γήπεδο , μια καταπληκτική ατμόσφαιρα , έβαλε και αυτή το χεράκι της και   έδωσε ώθηση για να πάρει η ομάδα των Πεύκων τη μεγάλη νίκη.
Ο κανόνας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *