Μακεδονικός| Ανανέωσε ο Γιάννης Κομμάτας

Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά, με τον 19χρονο ταλαντούχο guard, Γιάννη Κομμάτα, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται στον αθλητή μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους του τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


ΑΕ Πυλαίας : Η επιτυχία έχει συνέχεια


Τι εννοούμε άραγε επιτυχία στην Α2 γυναικών σήμερα. Θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία , για το θεσμό του κυπέλλου , αν μια ομάδα καταφέρει να αγωνιστεί στο Top16 της διοργάνωσης ;
Ναι , θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία.Από τη στιγμή που ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας των δυο εθνικών κατηγοριών το Top16 ίσως, για μια ομάδα της Α2,  να αντιστοιχεί και στον τελικό κυπέλλου της διοργάνωσης.
Καμιά ομάδα της Α2 του 2ου ομίλου  , αυτή τη στιγμή και εδώ και χρόνια δεν έχει προχωρήσει παραπάνω . 
Θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία το ότι η ΑΕ Πυλαίας βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο Top16 της διοργάνωσης; Ναι , αυτό όμως δεν είναι και το πρώτο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε.
Κατ' αρχήν , το πρώτο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι μια ομάδα που υπάρχει αγωνιστική σταθερότητα , τουλάχιστον τα δυο τελευταία χρόνια.
Εκτός από τη σταθερότητα και αυτό διακρίνει τα σωματεία που προσβλέπουν σε επιτυχίες , έχει επενδύσει σε παίκτριες αξίας που ίσως τη φέρουν στην κορυφή του 2ου ομίλου.
Επίσης έχει δημιουργήσει τμήματα υποδομής , που σημαίνει ότι επενδύει  στο μέλλον. 
Τίποτα άλλο δεν μπορεί να χαρακτηρίσει , την από δυο χρόνια τώρα σταθερότητα της ομάδας στο κύπελλο και την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού τμήματος , παρά μόνο επιτυχία.
Την πρώτη επιτυχία της χρονιάς.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *