ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου - Α.Ο Αγρινίου 63-54

Άλλη μια νίκη για την Ευρώπη . Κορυφαίοι Δανάκης Τσιμπής.

Τσιρτσιμάλης , Θεοδώρου

Δεκάλεπτα: 22 - 8,39 - 17,46 - 37,63 - 54

Eυρώπη 87 Πευκοχωρίου ( Μελετιάδης) : Αμπατζίδης 4(1) , Tσιμπής 13(2) , Λαζαρίδης,Tζουβάρας 7(1) , Mαυρίδης 2 , Mυλωνίδης 7(1), Kιγμέτογλου 3,  Σικαλίδης 4, Θεοδωρίδης 7, Δανάκης 16(2)

Α.Ο.Αγρινίου (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 16(2), Μπερερης 2, Κυριλης Θ 5, Μουρατίδης 12(1), Γκρέκας 2, Κυριλής Δ 2, Τάσος 4, Κασαμπαλής 2, Μήτσου 7, Σταυρου, Τάγκας 2


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Τοπικό ντέρμπι με Νεάπολη για το εφηβικό των Μαχητών Πειραματικό


Με τοπικό ντέρμπι ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης των εφήβων του 2ου ομίλου. Οι έφηβοι των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων αντιμετωπίζουν στο κλειστό των Πεύκων την πολύ καλή ομάδα του ΣΑΠΚ Νεάπολης που ξεκίνησε ιδανικά στην πρώτη αγωνιστική , παίρνοντας τη νίκη από τον Μ.Αλέξανδρο.
Αντιθέτως η ομάδα των Πεύκων γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Ναύαρχου Βότση σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
Οι Μαχητές Πειραματικού φυσικό είναι να θέλουν να ρεφάρουν , όμως και η ομάδα της Νεάπολης δε θέλει να χάσει σε τοπικό ντέρμπι . 
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές καλές φάσεις.
Το GrSpotakia www.spotakia.com  όπως είναι φυσικό θα καλύψει τον αγώνα και θα σας μεταδώσει τις καλύτερες φάσεις.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *