ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μακεδονικός - AO Πολυγύρου 70 - 68 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Γ εθνικής του 4ου ομίλου , μεταξύ του Μακεδονικού και του ΑΟ Πολυγύρου. Αγώνας  ο οποίος βρήκε νικήτρια ομάδα την ομάδα του Μακεδονικού . Με αυτή τη νίκη ο ιστορικός σύλλογος βρίσκετε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β εθνική.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ιωάννα Μαντώ και Κρυσταλλία Γκουλιαβέρα στον Απόλλων Πτολεμαΐδας | Ανακοίνωση


Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή 2 νεαρών αθλητριών από τον ΛΑΣΣΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Πρόκειται για την ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΤΩ, γεννημένη το 2002, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ,
και την ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΓΚΟΥΛΙΑΒΕΡΑ , γεννημένη επίσης το 2002. Τις καλωσορίζουμε στην ομάδα,ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και καλή πρόοδο σε αθλητικό, σχολικό και προσωπικό επίπεδο. Με την εμπειρία της παρουσίας τους στην ομάδα τόσο στην προετοιμασία, όσο και στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια, αισθανόμαστε την ανάγκη να εξάρουμε όχι μόνο τα αθλητικά τους προσόντα και την συνεπή καθημερινή παρουσία αλλά και τον εξαιρετικό τους χαραχτήρα, στοιχεία που συνολικά έχουν βοηθήσει πολύ την προσαρμογή και αρμονική ενταξή τους στον Σύλλογο.
Το Δ.Σ.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *