ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - ΠΑΟΚ 62 73 Final4 U18 men highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα μπάσκετ της πρώτης ημέρας της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΘ - Final4 εφήβων , μεταξύ του Μαντουλίδη και του ΠΑΟΚ 62-73.

Περιγραφή Παναγιωτίδης Αλέξανδρος


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Διπλό στο Καλοχώρι για τον Παναθλητικό Συκεών


Την πρώτη τους νίκη ,47-63, μέσα στο Καλοχώρι πραγματοποίησαν σήμερα οι νεάνιδες του Παναθλητικού Συκεών , οι οποίες επιβλήθηκαν της τοπικής ομάδας του Μ.Αλέξανδρου Εχεδώρου .
Μετά την πρώτη ήττα , η ομάδα των Συκεών δείχνει να ανακάμπτει .


Δεκάλεπτα: 16-20  26-32 38-51 47-63

Μ.Αλέξανδρος Εχεδώρου ( Νταλής Γραμμενούδη) :Τζωρτζίδου 10(1) ,Χύσα 2 ,Γερολάκου 6 ,Μπακιρτζογλου 4 , Τσούλε 5(1),Γεωργίου ,Κιλκιζλη ,Αχμετι 2 ,Λεωνακη ,Ευαγγελίδου 7 ,Τζαβέλα 5 , Ιωαννίδου 6

Παναθλητικός Συκεών ( Ατακτίδης - Μαρβάκης ):Τσιλιφώνη 13(3) ,Αναγνωστοπούλου 5(1) ,Λιάτσα ,Κουλιού 8 ,Βουζούκου 17 ,
Θεοδωσίου 7 ,Νεοχωρίτη 3,Παντότη 6(1) ,Ματσούκα , Μπέτα , Κωνσταντινίδου 4

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *