ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων - Μέγας Αλέξανδρος 91-44 | Εφηβικό


Αν και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε , η ομάδα των Πεύκων πίεσε στο δεύτερο και επέβαλε το ρυθμό της αυξάνοντας συνέχεια τη διαφορά .

Δεκάλεπτα : 17-11,34-25,65-34,91-44

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων: Μπάδης 8(2),Κουτσουκίδης 2,Ριζόπουλος 16,Εφόπουλος 4,Κοχλιαρίδης 9(1),Φουρκιώτης 7,Κουνατίδης 2,Γκούθας 5(1), Ζάχαρης 12(2),Παγωνίδης 5,Αλεξίου 13,Γεωργούλης 8(1).

Μέγας Αλέξανδρος (Θωμόπουλος) : Παπαστεργίου 5, Χατζηαντωνίου, Χατζηιωακείμ 4, Ορφανίδης, Στεργιούλας 13(2),Γκολέμας 13, Ρίζος, Διαμαντής 9(1).


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *