Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Ατρόμητος Τριαδίου - Νέα Ραιδεστός 56-74


Δεκάλεπτα: 18-17, 27-39, 47-55, 56-74

Διαιτητές: Δέλλας-Μαρκούσης

Ατρόμητος Τριαδίου (Βαχαροπούλου): Σταμολάμπρος 8(1), Σπυριδόπουλος 4, Τσαχουρίδης 2, Σκανδαλίδης 2, Παναγιωτόπουλος 3(1), Μινασιάν 4(1), Κουφούδης 10, Μαλτέσιος 1, Ντίντας 14, Τσιμπρής 3, Δεληγιάννης 5, Τιτόπουλος.

Ν. Ραιδεστός (Αποστόλου-Τζώρας-Ρώσσιος): Χατζής 2, Παλιογιάννης 4, Λαζαρίδης 31(5), Παλιόκας 4, Πασχαλίδης, Κουτσιαμπάσης 2, Λαγός 9(2), Μωϋσίδης 7, Θάνος 7, Τζώρας, Μπουτόπουλος 8, Μυλωνάς.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *