Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Κεραυνός Αγίου Παύλου - ΒΑΟ 54-68 | Εφηβικό


Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα του ΒΑΟ με 3-10.Έπειτα όμως από το τάιμ άουτ που πήρε η ομάδα του Κεραυνού , ισορρόπησε το παιχνίδι πήρε προβάδισμα που το κράτησε μέχρι το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΒΑΟ μπήκε πιο δυναμικά και σε συνδυασμό με την αστοχία του Κεραυνού ο ΒΑΟ ξαναπήρε προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος.

Δεκάλεπτα : 15-12,31-23,39-47,54-68

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *