Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


Ναύαρχος Βότσης - ΑΚ Πανόραμα 53 - 43Τάσος Μανωλόπουλος (Facebook) : Με νίκη συνέχισε το Ανδρικό μας σήμερα αφού κέρδισε την ΑΚ Πανοράματος με 53-43 σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε την Παρασκευή και τέλειωσε το Σάββατο !!!! Ύστερα από καθυστέρηση μίας ώρας , αφού στο γήπεδο είχε τουρνουά Volley και η ομάδα του Άρη έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια το πρόγραμμα του γηπέδου και τις εντολές του υπευθύνου με το έτσι θέλω , οι δύο ομάδες σαφώς επηρεασμένες από την αναμονή και με ελλειπή ζέσταμα προσπάθησαν να παίξουν και μπάσκετ ... Πολλά παράπονα και από τις δύο ομάδες από την Διαιτησία που μάλλον επηρεάστηκε και αυτή από την καθυστέρηση και δεν βοήθησε καθόλου στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι . Κρατάμε τους 2 βαθμούς την νίκης και συνεχίζουμε στον στόχο μας .

ΒΟΤΣΗΣ: ( ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΕΡΟΦΩΤΗΣ ): Μηντζαρίδης Α. 1 , Νίχλος 11(1) , Σταυρίδης 1 , Καλαιτζής , Ρικούδης 14 , Κασαπλέρης , Μάκρας 5 , Μηντζαρίδης Δ. 6 , Μουτσέλης 8 , Κουκοβίνος , Γκόφας 7 .
ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: (ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ): Παπαθεοδώρου 2, Τζίνης Ν., Σουρμελίδης 6, Μεϊντάνης 2, Τζίνης Γ. 9, Στογιαννόπουλος 6, Τουτσάρης 4, Τσαλαγεώργος 2, Χαιριστανίδης 5, Τζάτσης 7(2).

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *