ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

ΕΚ Σταυρούπολης - Μαχητές Πειραματικό 47-64 | Εφηβικό | Pics


Ένα κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη και χαμένα εύκολα καλάθια εκατέρωθεν . Ένα δεύτερο ημίχρονο σαφώς βελτιωμένο  από πλευράς Μαχητών Πειραματικού που τελικά πήρε τη νίκη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Σταυρούπολη ξεκίνησε πολύ δυνατά .Παρ όλα αυτά μετά το πεντάλεπτο είδαμε ένα κακό μπάσκετ με βεβιασμένες ενέργειες και πολλά λάθη που βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 12-7.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο , κάπως η εικόνα βελτιώθηκε , προς το τέλος .Τα λάθη όμως συνεχίστηκαν και οι Μαχητές  Πειραματικού που έκαναν τα λιγότερα και ήταν πιο αποτελεσματικοί κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με ισοπαλία 29-29.

Καλύτερο μπάσκετ στο τρίτο δεκάλεπτο με την ομάδα των Πεύκων να παίρνει μια μικρή διαφορά και να προηγείται στο κλείσιμο  με 41-42, αφού όμως πριν είχε μια διαφορά 5 πόντων 32-37.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Μαχητές πήραν διψήφια διαφορά και την κράτησαν έως το τέλος νικώντας 47-64.

Διαιτητές : Γραικός , Αναστασιάδης

Δεκάλεπτα : 12-7,29-29,41-42,47-64

EΚ Σταυρούπολης (Κουταλίδης) : Σαββίδης , Χατζημανώλης 6, Βασίλη 5, Σταμούλης 2, Κολιντζίκης 7, Κωτσιόπουλος 2, Λαγίδης 1, Καραγιαννάκης , Παπαβασιλείου 24(4), Μπαρμπάκας.

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων : Μπάδης 10(1), Κουτσουκίδης 11, Ριζόπουλος 4, Εφόπουλος 3, Κοχλιαρίδης 4, Φουρκιώτης 3(1), Κουνατίδης 6, Γκούθας 8, Ζάχαρης 7, Παγωνίδης 8, Γεωργούλης.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *