Παναγιώτης Ψαριανός| Αναλαμβάνει Junior και Προμίνι Μακεδονικού

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο coach Παναγιώτη Ψαριανό.
Ο 37χρονος coach έχει εργασθεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Άρη, Ηρακλή, Αχιλλέα Τριανδρίας, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ανατόλια αναλαμβάνοντας φέτος τα τμήματα Junior και Προμίνι του συλλόγου μας.
Η οικογένεια του Μακεδονικού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


Μαχητές Πειραματικό Πεύκων - ΣΑΠΚ Νεάπολης 100-64 | Εφηβικό


Ένα πολύ καλό παιχνίδι , με πολλές καλές φάσεις στο κλειστό των Πεύκων , ανάμεσα στις ομάδες των Μαχητών Πειραματικού και του ΣΑΠΚ Νεάπολης .
Η ομάδα των Μαχητών φάνηκε καλύτερη στο παιχνίδι και πήρε διαφορά ασφαλείας από νωρίς χωρίς να κινδυνεύσει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού,
Από την άλλη η ομάδα της Νεάπολης προσπάθησε , έβαλε αρκετά όμορφα καλάθια , όμως δεν έφταναν για να νικήσουν στο αποψινό παιχνίδι. Τα λάθη κόστισαν στην ομάδα της Νεάπολης , η οποία δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην πίεση των αντιπάλων.
Η ομάδα των Πεύκων με συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και σε όλο το διάστημα του αγώνα , έκλεψε αρκετές φορές τη μπάλα και έβαλε πολλά εύκολα καλάθια .Δεκάλεπτα : 26-17,50-33,70-51 ,100-64

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Βρογκιστινός) : Μπάδης 12(2), Κουτσουκιδης 6, Ριζοπουλος 3, Εφοπουλος 5, Κοχλιαριδης 6, Φουρκίωτης 12, Κουνατίδης 4, Γκούθας 26(4), Παγωνιδης 6, Αλεξιου 20(1), Γεωργούλης.

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Τανταλίδης) : Καρτάλας, Γεωργιάδης κ. 6(1), Καρανικόλας 12, Γεωργιάδης δ. 17(2), Αλεξάκης 2 , Γερασιμιδης , Ζουμπουλιδης , Μαχαίρας π. 3, Μαχαιρας στ. 5, Γούνας 3, Ιωάννου 16.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *