ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων - Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου 71-71 | Φιλικό | picsΈνα πολύ δυνατό και με πολλά νεύρα , φιλικό παιχνίδι , ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα συναντηθούν ξανά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής .
Αρχικά η ομάδα των Πεύκων ξεκίνησε καλά όμως η Ευρώπη ανέκαμψε και ισορρόπησε  το παιχνίδι. Στο μισό του παιχνιδιού η Ευρώπη κατάφερε να πάρει μια διαφορά 9 πόντων , που όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει και να αυξήσει, αν και στο περισσότερο διάστημα του αγώνα ήταν μπροστά .
Στο τέταρτο  δεκάλεπτο και λίγο πριν τη λήξη οι Μαχητές Πειραματικού πήραν το προβάδισμα με τρίποντο , όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη .
Το παιχνίδι τελικά ήρθε ισόπαλο 71-71 , μετά από την τελευταία επίθεση , 2 δευτερολέπτων , της Ευρώπης Πευκοχωρίου.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *