ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Α.Ε. Πυλαίας - Τιτάνες Δράμας 67 - 55 | Κύπελλο


Θετικό το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Πυλαίας , που φαίνεται να βρίσκεται στο σωστό δρόμο , αν και ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας . Η ομάδα των Τιτάνων έδειξε καλά στοιχεία και κόντραρε για τρία δεκάλεπτα την Πυλαία , όμως έχασε την συγκέντρωσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο και υπέπεσε σε πολλά λάθη . 

Στο 1ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες , με την ομάδα των Τιτάνων να είναι πιο αποτελεσματική και να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου .
Στο 2ο δεκάλεπτο η Πυλαία πίεσε σε όλο το γήπεδο , έκλεψε μπάλες και σημείωσε εύκολα καλάθια , με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 38-31.
Στο 3ο δεκάλεπτο οι Τιτάνες αντέδρασαν και μείωσαν στους 3 πόντους , όμως προσωρινά, μιας και η διαφορά ανέβηκε για την Πυλαία στους 12 .
Στο 4ο και καθοριστικό δεκάλεπτο  η διαφορά ανέβηκε , μέχρι και τους 19 πόντους 64-45 . η ομάδα των Τιτάνων προσπάθησε να κατεβάσει τη διαφορά και τα κατάφερε 2.35 από το τέλος 64-55 , όμως δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω και τελικά έχασε το παιχνίδι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου . 
Αντίθετα η ομάδα της Πυλαίας συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Δεκάλεπτα : 11-15,38-31,55-43,67-55

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *