ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Α.Ε. Πυλαίας - Τιτάνες Δράμας 67 - 55 | Κύπελλο


Θετικό το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Πυλαίας , που φαίνεται να βρίσκεται στο σωστό δρόμο , αν και ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας . Η ομάδα των Τιτάνων έδειξε καλά στοιχεία και κόντραρε για τρία δεκάλεπτα την Πυλαία , όμως έχασε την συγκέντρωσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο και υπέπεσε σε πολλά λάθη . 

Στο 1ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες , με την ομάδα των Τιτάνων να είναι πιο αποτελεσματική και να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου .
Στο 2ο δεκάλεπτο η Πυλαία πίεσε σε όλο το γήπεδο , έκλεψε μπάλες και σημείωσε εύκολα καλάθια , με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 38-31.
Στο 3ο δεκάλεπτο οι Τιτάνες αντέδρασαν και μείωσαν στους 3 πόντους , όμως προσωρινά, μιας και η διαφορά ανέβηκε για την Πυλαία στους 12 .
Στο 4ο και καθοριστικό δεκάλεπτο  η διαφορά ανέβηκε , μέχρι και τους 19 πόντους 64-45 . η ομάδα των Τιτάνων προσπάθησε να κατεβάσει τη διαφορά και τα κατάφερε 2.35 από το τέλος 64-55 , όμως δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω και τελικά έχασε το παιχνίδι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου . 
Αντίθετα η ομάδα της Πυλαίας συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Δεκάλεπτα : 11-15,38-31,55-43,67-55

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *