ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Athlenda : Άνοιξε ο διαγωνισμός για το TOP 10 προφίλ αθλητών του Αυγούστου. Πάρε μέρος!


Γίνε ένας από τους 10 αθλητές που θα ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ

Τώρα όλοι οι αθλητές του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να λάμψουν στα μάτια μεγάλων ομάδων, προπονητών και scouts από όλο τον κόσμο. Φτιάχνοντας ένα δυναμικό προφίλ στη γνωστή πλατφόρμα, κάθε αθλητής θα έχει την ευκαιρία να μπει στη 10άδα των τυχερών που:
  1. Θα διαφημιστούν στα Social Media του Athlenda
  2. Θα μπουν στην κορυφή της αναζήτησης της πλατφόρμας και
  3. Θα προωθηθούν σε όλες τις ομάδες, προπονητές και scouts από όλο τον κόσμο που έχουν λογαριασμό στο ψηφιακό αυτό γήπεδο.
Πώς να πάρεις μέρος στο Διαγωνισμό
Είναι απλό! Απλά κάνεις την εγγραφή σου στο Athlenda και βάζεις στο προφίλ σου τα 4 βασικά στοιχεία που χρειάζονται.

Τώρα που η σεζόν αλλάζει είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβληθείς. Οι νικητές του Ιουλίου ήδη απολαμβάνουν την κορυφή με προτάσεις από κορυφαία ονόματα του χώρου. Το συμβόλαιο σου μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο περιμένεις.

Μη χάσεις την ευκαιρία. Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να χτίζεις το προφίλ σου!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *