ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

PIC #5: Πρώτη ημέρα με τη Ναυσικά Σταυρίδου | ΦωτογραφίεςΜε το καλημέρα οι διεθνείς παίκτριες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους με πρώτη την Ναυσικά Σταυρίδου.
Η Ναυσικά μίλησε για την αποκατάσταση της και για την πρώτη επαγγελματική ομάδα εθνικής 3on 3 , που είναι μέλος, τους κανονισμούς και έπαιξαν 3on 3.
Παρούσα και η βοηθός της Εθνικής Νεανίδων Ιωάννα Κουτρογιάννου, η Ελεάνα Γιαννάτση  και η Κάλι Αποστολίδου.
Να μη ξεχνάμε  αύριο θα μας κάνει την τιμή η Εβίνα Μάλτση , με την οποία θα μιλήσουμε και θα παρακολουθείσετε στο κανάλι μας στο Youtube .ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *