ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

PIC #5 | Το βίντεο της 2ης ημέρας με Εβίνα Μάλτση

Βρεθήκαμε στο καλύτερο camp  που διεξάγεται στη βόρεια Ελλάδα PIC #5 της Ελένης Καφαντάρη , για να μεταφέρουμε το κλίμα , τι συμβαίνει εκεί και δώσουμε μια γεύση στους γονείς που δε βρίσκονται εκεί . 
Οι γονείς μπορούν να βρουν φωτογραφίες από τα παιδιά τους με την Εβίνα Μάλτση εδώ  και εδώ.
Δείτε τι έγινε τη 2η ημέρα του PIC #5  της Ελένης Καφαντάρη , με καλεσμένη την Εβίνα Μάλτση . Τι δήλωσαν οι προπονήτριες του PIC #5  και τι είπε η Εβίνα Μάλτση για τα camp που διεξάγονται ανά την Ελλάδα. Τι συμβούλεψε τα παιδιά που συμμετέχουν σε camp.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube και στη σελίδα μας στο facebook  για να ενημερώνεστε . Επίσης μπορείτε να μας ακολουθείσετε στο instagram
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *