Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Α.Ε.Πυλαίας : Η πρώτη συνάντηση | Φωτογραφίες


Την πρώτη συνάντηση είχε σήμερα το γυναικείο τμήμα της Α.Ε. Πυλαίας . Ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα με όλα τα νέα αποκτήματα να δίνουν το παρόν , όπως και η διοίκηση .
Άλλωστε από πέρσι φάνηκαν τα καλά στοιχεία και η σωστή οργάνωση του συλλόγου , ο οποίος από φέτος θα συμμετέχει με ακόμη ένα αγωνιστικό τμήμα . Αυτό των νεανίδων.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *