ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Παναθλητικός Πειραματικό: Ο Δάνης Αρνίδης γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης | Ανακοίνωση


Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δάνη Αρνίδη ο οποίος για τη νέα σεζόν θα είναι ο γυμναστής της γυναικείας ομάδας και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όλων των αναπτυξιακών τμημάτων κοριτσιών. Την προηγούμενη 2ετία ήταν ο γυμναστής της γυναικείας ομάδας του Άρη. Ο Δάνης Αρνίδης, πέραν από ένας εξαιρετικός γυμναστής, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και ως personal trainer κάτι το οποίο θα βοηθήσει στο έπακρο την ανάπτυξη των κοριτσιών των τμημάτων κορασίδων και νεανίδων. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι είναι και εν ενεργεία αθλητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *