Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Α.Ε.Πυλαίας : Συνέντευξη | Καχριμάνης , Τζήμου , Καραμπατζάκη

Την πρώτη τους συνέντευξη έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καχριμάνης , η αρχηγός της ομάδας Αναστασία Τζήμου και το νέο , μεγάλο απόκτημα Καραμπατζάκη Μάγδα.
Μίλησαν για τα αισθήματα τους για τη νέα σεζόν και την ομάδα, το στόχο της ομάδας , για την άνοδο και σωστή λειτουργία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και η Μάγδα Καραμπατζάκη , η οποία έλειπε χρόνια από την πόλη επέλεξε , όπως λέει και η ίδια την "ομάδα με υγεία και φιλοδοξίες".


Ακολουθείστε μας στο Youtube για να βλέπετε περισσότερα βίντεο


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *