ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ακαδημίες Μακεδονικού: Έναρξη προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα | ΑνακοίνωσηΟ μεγάλος Μακεδονικός ξεκινάει την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας 21/08 , με τους Ιωαννίδη και Γουναρίδη , που δε χρειάζονται συστάσεις μιας και τα ονόματά τους είναι συνυφασμένα με την επιτυχία στο χώρο των τμημάτων υποδομής .
Για το εφηβικό του Δ.Ιωαννίδη οι προπονήσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 έως 11:00.
Για το παιδικό του Σ.Γουναρίδη οι προπονήσεις θα  γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 έως 18:30.

"Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων για τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, παιδικού και εφηβικού, τα οποία ξεκινάν στις 21 Αυγούστου προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου.
Σας ενημερώνουμε ότι τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ junior, προμίνι, μίνι και προπαιδικού θα ξεκινήσουν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου."

Φυσικά ο σύλλογος δεν έμεινε στο πρόγραμμα των πρώτων εβδομάδων , δείχνοντας από νωρίς την οργάνωση που τον διακρίνει και ανακοίνωσε το ετήσιο πρόγραμμα.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *