ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μαχητές Πειραματικού Πεύκων : Έναρξη προετοιμασίας

Ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους και οικονομικά υγιέστατους  συλλόγους στην πόλη , οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων , ξεκινούν την προετοιμασία τους. 
Με οδηγό την προάσπιση και προαγωγή καταρχήν του αθλητισμού , με μπροστάρηδες τους καλύτερους προπονητές και ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το μπάσκετ οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων , θέλουν για άλλη μια χρονιά να εντυπωσιάσουν , όχι μόνο με την απόδοση αλλά και με το ήθος που διακρίνει , εδώ και χρόνια το σύλλογο .
Στις 16 και 17/8 (18:00) θα γίνει η πρώτη του παιδικού και εφηβικού , υπό την εποπτεία του Τόλη Συμεωνίδη .
Στις 21/8  (18:00) ξεκινούν τα τμήματα του Ανδρικού και Κ20 με μπροστάρη ποιον άλλον από τον Δημήτρη Γερφώτη.
Απ' ότι καταλάβατε μιλάμε για ένα σύλλογο , γεμάτο , σε όλα τα τμήματα, από τις ακαδημίες έως και το ανδρικό,  που απ ότι φαίνεται θα είναι όχι απλά ανταγωνιστικά αλλά πρωταγωνιστικά.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *