Τα Eκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη επιλέγουν τα Online Tryouts του Athlenda και προχωρούν στην 1η για την ιστορία τους online αξιολόγηση των αθλητών που θα λάβουν αθλητική υποτροφία!ΕΩΣ 31/07/2017

Με 4 διακρίσεις σε παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα και 7 φορές 1η θέση στα πανελλήνια, τα Eκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη έχουν μακρά παράδοση στον σχολικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αποτελούν δε την πρώτη επιλογή για μαθητές με υψηλές μαθητικές και αθλητικές επιδόσεις προκειμένου να λάβουν άρτια εκπαίδευση  αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα κορυφαίο πρόγραμμα προπόνησης, στελεχωμένο από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής και προπονητικής.

Η ποιότητα των προγραμμάτων των εκπαιδευτηρίων επιβεβαιώνεται εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς τους δεκάδες απόφοιτους μαθητές – αθλητές που συμμετείχαν στις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών. Μεταξύ αυτών κορυφαίοι αθλητές σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο όπως ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο Νίκος Ζήσης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Σάββας Ηλιάδης, ο Κώστας Σλούκας και ο Βασίλης Χρηστίδης.

Ως φυσικό επακόλουθο, οι αθλητικές υποτροφίες για τα Eκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη αποτελούν πολυπόθητο στόχο για χιλιάδες αθλητές στη χώρα. Τα εκπαιδευτήρια, επιδιώκοντας να θεσπίσουν όσο δυνατόν πιο αξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής υπότροφων μαθητών, επιλέγουν τα Online Tryouts του Athlenda και προχωρούν στην 1η για την ιστορία τους online αξιολόγηση αθλητικών ταλέντων!

Με τη δημοσίευση του Online Tryout στο Athlenda, τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη καλούν αθλητές ηλικίας 14-16 ετών (2001-2003) να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να αξιολογηθούν και να διεκδικήσουν μία πλήρη αθλητική υποτροφία.  Μέσα από το Online Tryout, αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις των εκπαιδευτηρίων, μπορούν εντελώς δωρεάν να δηλώσουν συμμετοχή, απευθείας μέσα από το προφίλ τους στο Athlenda!

Αιτήσεις για το Online Tryouts των Eκπαιδευτηρίων E. Μαντουλίδη θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος Ιουλίου 2017! Ο αγώνας για μία υποτροφία έχει μόλις αρχίσει…στο Athlenda!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ TΕΑΜ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΥΚΩΝ

Με αφορμή τη συνένωση των 2 ιστορικών σωματείων του Δήμου Νεαπόλεως Συκεών (ΑΕΣ Παναθλητικός Πειραματικό και ΑΣ Μαχητές Δόξας Πεύκων)ανακοινώνουμε ότι το αντρικό μας τμήμα, οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων ,θα αγωνίζονται τη χρονιά 2017-18 στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Βορρά με έδρα το κλειστό Πεύκων.Η σύνθεση της ανδρικής μας ομάδας για τη νέα σεζόν είναι:Τεχνικό και Διοικητικό Team

Προπονητής Δημήτρης Γεροφώτης

Βοηθός Προπονητή Παναγιωτης Βρογγιστινός

Team Manager Γιάννης Φωτιάδης

YΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ-Κ20 Χρόνης Κεχαγιάς-Δημήτρης Ιατρού

Υπέυθυνος Επικοινωνίας Μιχάλης Ευθυμιάδης

Γυμναστής Παναγιώτης Βασιλείου

Φροντιστής Λαζαρίδης Πόλυς

Στατιστικά Κουγιουμτζίδης ΗλίαςΣύνθεση Ομάδος
Πέτρος Βελισσαρίου PG ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Νίκος Χατζημιχαηλίδης PG-SG ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Δάνης Αρνίδης SG-SF ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Λέανδρος Βογιατζής SF ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Δημήτρης Στόλης ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Σπύρος Μπάκος F ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Ζαχαρίας Καλούτσικος F-C ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ

Γιώργος Κωνσταντινίδης C ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Πιερικός Αρχέλαος)

Νίκος Βαγιάτης PG ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΕΤΣΟΥ

Αναστάσιος Δήμας SG-SF ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΩΠΙΑπό το εφηβικό μας τμήμα θα συμμετέχουν ενεργά στο αντρικό τουλάχιστον 4 παίχτες,ενω την Κ20 θα στελεχώσουν αθλητές από την αντρική και την εφηβική ομάδα.

Οι ακαδημίες μας και τα αγωνιστικά μας τμήματα θα έχουν κοινό προπονητικό πρόγραμμα και στις 2 περιοχές (Συκιές και Πεύκα)

Τεχνικό και Διοικητικό Team
Υπεύθυνος όλων των ακαδημιών Αποστόλος Συμεωνίδης
Υπεύθυνος ακαδημιών στις ΣΥΚΙΕΣ Αλεξούδης Θεόδωρος
Υπεύθυνος εφηβικού τμήματος Κάπτσης Κώστας
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Νίκος Χασόπουλος
Προπονητής Κ20 Παναγιωτης Βρογγιστινος-Γεροφωτης δημητρης

Προπονητής Εφηβικού Παναγιώτης Βρογγιστινός-Γερφώτης Δημητρης
Προπονητής Παιδικού Γιάννης Μπιτζάνης
Προπονητές Ακαδημιών Σάκης Τσούκας, Νίκος Σαριδάκης, Άρης Ταρπάγκος, Αριστούλα Ταρπάγκου, Μιχάλης ΣταμούλοςΣτόχος μας είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για διακρίσεις στις μικρές ηλικίες και η μετέπειτα εξέλιξη των αθλητών μας ώστε να στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα. Μέσα από την παραγωγική διαδικασία και την παγίωση του ανδρικού μας τμήματος σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο στη Β Εθνική θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε με δικό μας κορμό να πανηγυρίσουμε στο μέλλον ξανά πολύ μεγάλες επιτυχίες.Στην κοινή μας πλέον προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όλο τον κόσμο των Πεύκων και των Συκεών.
Σας περιμένουμε από Σεπτέμβριο για μια χρονιά γεμάτη μπάσκετ.Μαχητές Πειραματικό Πεύκων

Μια ομάδα-Μια παρέα-Ένας στόχος

Σχόλια

Το αστέρι της CSKA Μόσχας, Kyle Hines, σε προσκαλεί στο Athlenda!ΕΩΣ 31/07/2017

Το Athlenda συνάντησε τον Kyle Hines.

Ο μοναδικός Αμερικάνος παίκτης που ξεχωρίζει για το πάθος του στο γήπεδο, προσκαλεί όλους τους νέους και ταλαντούχους αθλητές σαν εσένα να  γραφτούν στο Athlenda.

Γνωρίζοντας πολύ καλά της αξία της σωστής προβολής στα κατάλληλα μάτια, ο κορυφαίος παίκτης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του video και των snaps που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να φανείς σε Top Clubs που ψάχνουν για παίκτες με τα χαρακτηριστικά σου.

Πλέον έχεις τη δύναμη στα χέρια σου και δεν χρειάζεται να περιμένεις κανέναν να σε προβάλει.

Απλά φτιάξε ένα πλήρες προφίλ, ανέβασε σκηνές σου από το γήπεδο και δικτυώσου με ανθρώπους που ξέρεις ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τις ικανότητές σου.

Μην περιμένεις άλλο!

Φτιάξε σήμερα το προφίλ σου στο www.athlenda.com και ακολούθησε κορυφαίους παίκτες σαν τον Kyle Hines.