ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΑΤΛΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΖΟ ΚΑΙ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ


Δυο ακόμα πολύ δυνατές προσθήκες για του Α.Ο.Κ. Άτλα Νεάπολης.
Η πρώτη είναι ο Βαγγέλης Τσαλικίδης από την ομάδα της ΕΚ. Σταυρούπολης. Ο Βαγγέλης έχει παίξει και στο ΣΑΠΚ Νεάπολης με συμπαίκτη τον Θεολόγου και με την εμπειρία του σε Α τοπικό και Γ εθνική θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και μια καλή χρονιά στον Άτλαντα.
Η δεύτερη είναι ο Γιώργος Πολύζος από τον ΑΣΚ Λαγκαδά έχει παίξει επίσης στις ομάδες ΑΕΣ Μετεώρων , Μακεδονικό , και Κόμπρες. Ο ύψους 2.05 center της ομάδας θα βοηθήσει πολύ κάτω από τα καλάθια. Η ομάδα του εύχεται να έχει υγεία και μια καλή χρονιά με την φανέλα του Άτλαντα....

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *