ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μιχάλης Μιλιαράς : ...μόνο επτά άτομα ενδιαφέρθηκαν για το καλό του γυναικείου μπάσκετ.

Ένας από τους παράγοντες , το όνομα του οποίου είναι συνυφασμένο με το γυναικείο μπάσκετ της πόλης , έδωσε συνέντευξη στο GrSpotakia - www.spotakia.com .
Η περσινή επιτυχία του Απόλλων Καλαμαριάς , τι πρέπει να διορθωθεί στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΘ , που χωλαίνει το γυναικείο μπάσκετ της πόλης , τι πρέπει να προσέξουν οι σύλλογοι και μέχρι που θέλει να φτάσει ο γυναικείος Απόλλων.Summer Weekend Offer! Προλαβαίνεις! Ανδρικά παπούτσια Polo Ralph Lauren τώρα -50% και μόνο για 48 ώρες στο Sportsfactory.gr!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *