Τα Eκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη επιλέγουν τα Online Tryouts του Athlenda και προχωρούν στην 1η για την ιστορία τους online αξιολόγηση των αθλητών που θα λάβουν αθλητική υποτροφία!ΕΩΣ 31/07/2017

Με 4 διακρίσεις σε παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα και 7 φορές 1η θέση στα πανελλήνια, τα Eκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη έχουν μακρά παράδοση στον σχολικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αποτελούν δε την πρώτη επιλογή για μαθητές με υψηλές μαθητικές και αθλητικές επιδόσεις προκειμένου να λάβουν άρτια εκπαίδευση  αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα κορυφαίο πρόγραμμα προπόνησης, στελεχωμένο από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής και προπονητικής.

Η ποιότητα των προγραμμάτων των εκπαιδευτηρίων επιβεβαιώνεται εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς τους δεκάδες απόφοιτους μαθητές – αθλητές που συμμετείχαν στις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών. Μεταξύ αυτών κορυφαίοι αθλητές σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο όπως ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο Νίκος Ζήσης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Σάββας Ηλιάδης, ο Κώστας Σλούκας και ο Βασίλης Χρηστίδης.

Ως φυσικό επακόλουθο, οι αθλητικές υποτροφίες για τα Eκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη αποτελούν πολυπόθητο στόχο για χιλιάδες αθλητές στη χώρα. Τα εκπαιδευτήρια, επιδιώκοντας να θεσπίσουν όσο δυνατόν πιο αξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής υπότροφων μαθητών, επιλέγουν τα Online Tryouts του Athlenda και προχωρούν στην 1η για την ιστορία τους online αξιολόγηση αθλητικών ταλέντων!

Με τη δημοσίευση του Online Tryout στο Athlenda, τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη καλούν αθλητές ηλικίας 14-16 ετών (2001-2003) να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να αξιολογηθούν και να διεκδικήσουν μία πλήρη αθλητική υποτροφία.  Μέσα από το Online Tryout, αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις των εκπαιδευτηρίων, μπορούν εντελώς δωρεάν να δηλώσουν συμμετοχή, απευθείας μέσα από το προφίλ τους στο Athlenda!

Αιτήσεις για το Online Tryouts των Eκπαιδευτηρίων E. Μαντουλίδη θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος Ιουλίου 2017! Ο αγώνας για μία υποτροφία έχει μόλις αρχίσει…στο Athlenda!

Στέλλα Σταμπή : Οι ομάδες χτίζονται στις συνθήκες που προσφέρει η Α.Ε. Πυλαίας

1/ Ένα από τα καλύτερα PG έφυγε από τον Απόλλων Καλαμαριάς , μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά . Πως αισθάνεσαι στη νέα σου ομάδα;

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Απόλλων Καλαμαριάς γι αυτά τα δυο χρόνια και ιδιαιτέρως τα κορίτσια για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου έδωσαν.
Ήταν μια πετυχημένη χρονιά για μένα η περσινή και θεωρώ ότι το ενδιαφέρον που έδειξε η ομάδα της Πυλαίας προς το προσωπό μου με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση.
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέρος αυτού του ιστορικού σωματείου. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι στην Πυλαία και από τη πρώτη στιγμή η διοίκηση και οι συμπαίκτριες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για μένα

2/ Τι σε έκανε να επιλέξεις την Α.Ε. Πυλαίας ως επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

Η επιλογή μου να συνεχίσω στην ομάδα της Πυλαίας ήταν η πολύ θερμή προσέγγιση από τη διοίκηση της Πυλαίας ιδιαίτερα από τον κύριο Μποζίνη και από τον κύριο Καχριμάνη και φυσικά η εμπιστοσύνη που δείχνει η coach σε μένα από τις πρώτες μας συζητήσεις . Η εμπιστοσύνη για μένα είναι ένα βασικό κομμάτι και η ομάδα της Πυλαίας μου το πέρασε με το δικό της τρόπο.

 3/ Με τη δική σου προσθήκη η Α.Ε. Πυλαίας ίσως τη φετινή χρονιά να είναι η πιο πλήρης ομάδα στην περιφέρεια. Πιστεύεις ότι αυτή η διαπίστωση εφόσον επιβεβαιωθεί μπορεί να σας φέρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα;

Ναι η ομάδα φαίνεται να έχει ένα πολύ καλό ρόστερ φέτος με δυνατή περιφέρεια αλλά πάντα τη διαφορά κάνει η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις από την καθεμιά ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο.
Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για να έχουμε καλύτερα Αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
 Αυτό πιστεύω θα μας φέρει σε μια βαθμολογική θέση που έχει θέσει ως στόχο η ομάδα.

 4/ Η Α.Ε.Πυλαίας φέτος έριξε το μέσο όρο ηλικίας και δημιούργησε ένα νεανικό σύνολο. Πιστεύεις ότι το νεαρό της ηλικίας θα παίξει το ρόλο του στη διάρκεια του πρωταθλήματος;

Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός αλλά αυτό για μένα σημαίνει περισσότερη όρεξη για δουλειά και μεγαλύτερο πείσμα σε κάθε μας προσπάθεια. Άσχετα με την ηλικία το καλό κλίμα είναι αυτό που φέρνει τις επιτυχίες σε μια ομάδα.

Παρ όλα αυτά για μένα το νεαρό της ηλικίας είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας και θα έχουμε διάρκεια στο πρωτάθλημα αλλά η coach είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο και γι αυτήν την επιλογή .  Σίγουρα θα έχει ένα καλό πλάνο.

 5/ Το Διοικητικό , τεχνικό και προπονητικό team της Α.Ε.Πυλαίας τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι γίνεται σοβαρή και καλή δουλειά στο σύλλογο . Είναι ένα κομμάτι το οποίο καθιστά σε σένα ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ένα κίνητρο για τη φετινή μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας;

Από τις πρώτες μου επαφές με τη διοίκηση και το προπονητικό team της Α.Ε. Πυλαίας φάνηκε ότι είναι ένα σοβαρό σωματείο που έχει όραμα για την ομάδα.
 Φυσικά αυτό για μένα και για κάθε παίκτρια νομίζω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τη νέα χρονιά και θα κάνω ότι μπορώ μέσα από τη δουλειά μου για να δείξω έτσι και τη μεγάλη μου ευχαρίστηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Πυλαία.
Οι ομάδες χτίζονται κάτω υπό αυτές τις συνθήκες που προσφέρει η Πυλαία και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος που οδηγεί στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει ως ομάδα. Να έχουμε λοιπόν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολύ όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο !!!


Κέρδισε το μοναδικό Δώρο από το Athlenda και την Under Armour!


Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τον αθλητικό σου σάκο? Το Athlenda σε συνεργασία με την Under Armour φροντίζει για την άνεση των αθλητών και για αυτό κληρώνει άλλο ένα υπέροχο δώρο, τον αθλητικό σάκο UA Storm Undeniable II - Medium Duffle.

Αδιάβροχο με τεχνολογία UA Storm, με αποθηκευτικό χώρο για παπούτσια και μπάλα, ιδανικό για αγώνες και προπονήσεις, μπορεί να γίνει δικό σου.

Πάρε μέρος στον μεγάλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και κέρδισέ το!

Απλά κάνε ΔΩΡEΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ στο Athlenda εδώ μέχρι τις 27.07 και μπες αυτόματα στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 28.07.17. Καλή επιτυχία.

Σχόλια

Το αστέρι της CSKA Μόσχας, Kyle Hines, σε προσκαλεί στο Athlenda!ΕΩΣ 31/07/2017

Το Athlenda συνάντησε τον Kyle Hines.

Ο μοναδικός Αμερικάνος παίκτης που ξεχωρίζει για το πάθος του στο γήπεδο, προσκαλεί όλους τους νέους και ταλαντούχους αθλητές σαν εσένα να  γραφτούν στο Athlenda.

Γνωρίζοντας πολύ καλά της αξία της σωστής προβολής στα κατάλληλα μάτια, ο κορυφαίος παίκτης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του video και των snaps που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να φανείς σε Top Clubs που ψάχνουν για παίκτες με τα χαρακτηριστικά σου.

Πλέον έχεις τη δύναμη στα χέρια σου και δεν χρειάζεται να περιμένεις κανέναν να σε προβάλει.

Απλά φτιάξε ένα πλήρες προφίλ, ανέβασε σκηνές σου από το γήπεδο και δικτυώσου με ανθρώπους που ξέρεις ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τις ικανότητές σου.

Μην περιμένεις άλλο!

Φτιάξε σήμερα το προφίλ σου στο www.athlenda.com και ακολούθησε κορυφαίους παίκτες σαν τον Kyle Hines.