ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΙΛΑΖΙΔΟΥ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:
"Ο Παναθλητικός Goalbet ανακοινώνει την απόκτησης της 19χρονης Χρύσας Κιλαζίδου (1.75, play maker) η οποία ειναι διεθνής με την Εθνική Νέων Γυναικών,την τελευταία 4ετια αγωνίστηκε με τον ΑΡΗ στην Α1 και στην Α2 γυναικών ενώ ξεκίνησε την καριέρα της απ΄τον Αχιλλέα Τριανδρίας!"

Η Χρύσα Κιλαζίδου δήλωσε: Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό team για την εμπιστοσύνη! Ο Παναθλητικος είναι μια ομάδα  πρότυπο και διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ! Η περσινή πορεία του στην Α1 ήταν για πολλούς έκπληξη αλλά βλέποντας αυτές τις μέρες τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τη στήριξη στα νέα παιδιά χαίρομαι που έγινα μέλος αυτής της ομάδας! Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών όλων!ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *