ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑΣΤΟΥ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :

"Ο Παναθλητικός Goalbet ανακοινώνει με πολύ μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τις Ελένη Σύρρα & Εύα Νάστου. Οι 22χρονες αθλήτριες, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την εξαιρετική περσινή χρονιά του συλλόγου και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στην ευκαιρία που τους δόθηκε να έχουν ενεργό ρόλο στην Α1 γυναικών.
Αναλυτικότερα η περσινή χρονιά με αριθμούς:
Ελένη Σύρρα: 23’ συμμ., 5,3π., 3ριμπ., 1,5ας., 1,5κλ.
Εύα Νάστου: 24’ συμμ., 6,1π., 1,8.ριμπ. 1,5ας., 1κλ.
Στα υπόλοιπα νέα του συλλόγου, συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός με προτεραιότητα την ενίσχυση του συλλόγου με νεαρές Eλληνίδες αθλήτριες στις θέσεις των ψηλών και του play maker και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές συμφωνίες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους."

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *