ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ:ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΒΑΡΙΤΗΣ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΝΤΖΟΣ

"Τέλειωσαν οι υποσχετικές των 2 παιχτών, Βαριτη και Μαδεμλη και γυρίζουν στους συλλόγους τους(ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ,ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ) καθώς κοινή συναίνεσή αποφασίστηκε να μην πορευτούν μαζί οι 2 παίχτες και ο σύλλογος τη νέα χρονιά.
Ο Μαδεμλής ήταν για 2 χρόνια μαζί μας και είναι από τα παιδιά που χαίρεσαι να έχεις στην ομάδα,και ένας χαρακτήρας που σπάνια συναντάς στα γήπεδα.
Ο Βαρίτης ήρθε πέρυσι στον σύλλογο και βοήθησε τα μέγιστα  έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Την επόμενη σεζόν και οι 2 αθλητές θα βρίσκονται σε άλλες ομάδες και εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια σε ότι και αν έχουν αποφασίσει να κάνουν.
Ενώ στο δανεισμό τους για ένα χρόνο συμφωνήσαν οι Πράντζος και Κάσουρας,  με τη διοίκηση του συλλόγου και έτσι και οι 2 αθλητές θα συνεχίσουν να είναι μέλη του συλλόγου,απλά για ένα χρόνο δεν θα τους βλέπουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις μας.
ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ καλή αγωνιστική χρονιά να έχετε…"

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *