ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΑΓΕΠ 75-51

Μαζί οι δυο ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο , με Χωλοπούλου Μ. και Κοτζαΐτση να μην είναι στο ρόστερ του σημερινού παιχνιδιού για τον Απόλλων .

Σκορ  δεκαλέπτου 12-15.

Οι καλές προσπάθειες συνεχίστηκαν και στο 2ο δεκάλεπτο για τις δυο ομάδες , με την ομάδα του Απόλλων να είναι πιο αποτελεσματική και να προηγείται στο ημίχρονο 29-21.

Στα μισά του 3ου δεκαλέπτου η ομάδα της ΑΓΕΠ αντέδρασε και μείωσε σε 36-33.

Τελικό σκορ 3ου δεκαλέπτου 47-41.

Από κοντά η ΑΓΕΠ στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου 52-46, με 6.29 να απομένουν.

Στα 3.50 για το τέλος ο Απόλλων απέκτησε διψήφια διαφορά 59-46.

Τελικό σκορ 75-51

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *