ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : "Μετά από ένα χρόνο χωρίζουν οι δρόμοι της ομάδας και του Γιάννη Δημητρόπουλου.
Ο πολύπειρος coach ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας και συμφωνήθηκε μια συνεργασία 3 ετών ,με χρέη υπευθύνου προπονητή στις ακαδημίες μας με σκοπό τη σωστή λειτουργία τους.
Η δουλειά του φάνηκε μέσα στο γήπεδο από την πρώτη μόλις χρονιά και αυτό προδίδει η  αύξηση των παιδιών των ακαδημιών μας, ενώ με το εφηβικό πέρασε στη 4η φάση του πρωταθλήματος κάτι που συνέβη για 1η φορά στον σύλλογο ,ενώ με την Κ20 έφτασε στους 8 της Θεσσαλονίκης.
Επαγγελματικοί και προσωπικοί  λόγοι δεν του επιτρέπουν τη συνέχιση της συνεργασίας μας και έτσι τον αποχαιρετούμε σαν φίλο.
Γιάννη σε ευχαριστούμε για τη πέτρα που έβαλες σε αυτό τον σύλλογο(το λιθαράκι είναι πολύ μικρό να δείξει το τι έκανες αυτή τη χρονιά) και για τη συνεισφορά σου αυτούς τους 12 μήνες.
Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις
Και που ξέρεις….
Οι δρόμοι μας μπορεί να ξανασμίξουνε
Εις το επανειδήν.

Με εκτίμηση
Η διοίκηση του συλλόγου"

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *