ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

297 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 16/06/2017

Με πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια, παιχνίδια 3Χ3, πολλά δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά η τελετή λήξης των Μαχητών Πεύκων .
Μια από αυτές και η μασκότ του ΑΡΗ . Ο Τίγρης , ο οποίος σκόρπισε χαρά , έπαιξε και φωτογραφήθηκε  με τα παιδιά.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου Τόλης Συμεωνίδης στην ομιλία του έκανε έναν απολογισμό της μέχρι σήμερα πορείας της ομάδας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε όλο το προπονητικό team  της σεζόν με τον Προπονητή της ομάδας Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να να βγάζει ένα συγκινητικό λόγο με τον Προέδρου της ομάδας Τόλη Συμεωνίδη να παίρνει ξανά το μικρόφωνο και να ανακοίνει τις προχωρημένες συνομιλίες με τους διοικούντες του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικού  , έτσι ώστε να γίνει τελικά η συνένωση των ομάδων τους.
Μετά την τελετή , στον προαύλιο χώρο του γηπέδου , η διοίκηση της ομάδας κέρασε τον κόσμο που παραβρέθηκε και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *