ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

Έπαιξαν και έμαθαν στο 1ο Mykonos Summer Basketball Camp (28 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Mykonos Summer Basketball Camp το οποίο διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (16 και 18 Ιουνίου 2017).
 Το γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου της Άνω Μεράς γέμισε από παιδάκια, ηλικίας 8 έως 16 ετών, τα οποία διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και μαθαίνοντας πολλά από τα μυστικά του αθλήματος. 
Στο camp υπεύθυνος προπονητής ο  Σίμος Συρόπουλος μαζί με τις προπονήτριες / αθλήτριες Παναγιώτα Τσαμπούρη και Φαίη Κοτούλα, οι οποίοι προπόνησαν τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί αλλά... διασκέδασαν και οι ίδιοι.
Στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν πτυχία σε όλους του συμμετέχοντες και βραβεία στους νικητές των παιχνιδιών. Τέλος οι διοργανωτές του Camp ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά για μια βδομάδα basket, διασκέδασης και διακοπών. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *