ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

Ο ΣΙΜΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ 1ο Mykonos Basketball Summer Camp

Το 1ο Mykonos Basketball Summer Camp θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Άνω Μεράς στις 16 και 18 Ιουνίου 2017, το οποίο διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς, για αγόρια και κορίτσια και ηλικιών από 8 έως 16 ετών.

 Στη Μύκονο θα παρευρεθεί για την συγκεκριμένη διοργάνωση και ο προπονητής της μπασκετική γυναικεία ομάδας του Ηρακλή Σίμος Συρόπουλος και δύο αθλήτριες, η Παναγιώτα Τσαμπούρη και η Κοτούλα Ελισάβετ.

 Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσει συμμετοχής στα τηλέφωνα 6945738637 και 6972265826.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *